OVER MARC INBANE

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. 

ONTSTAAN VAN MARC INBANE

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele, wachtende op hun volgende vlucht, de tijd  te veraangenamen met het observeren van voorbij lopende mensen. Al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit wat van positieve invloed op hun houding was. Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het lastig om dit vakantiekleurtje op een gezonde manier te behouden. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen.

Met enerzijds het gehaaste leven, de beperkte zonuren en schadelijk UV, en anderzijds de stralende terugkerende reizigers in gedachten, is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

INgo, BArt en NEle hebben hun namen door elkaar gehusseld en al snel was MARC INBANE geboren!

Geboortedatum: 21 April 2012

Marc Inbane Natural Tanning Spray

Marc Inbane Natural Tanning Spray. Kies voor Marc Inbane als je gezond en egaal wilt bruinen. De natural tanning spray van Marc Inbane is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid, dus geen worteleffect. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. Het is geschikt voor alle huidtypes en over het gehele lichaam te gebruiken. De Tanning Spray droogt snel en zonder vlekken. Prachtig egaal bruin zonder schadelijke UV stralen van de zon of zonnebank en geeft toch tot 5 dagen een vakantiekleur.

Laat je verassen door de mooie producten van Marc Inbane, ideaal om cadeau te geven, heerlijk om jezelf te verwennen.

Shop Marc Inbane Natural Tanning Spray voor het lichaam, altijd met de Marc Inbane handschoen om een mooi egaal resultaat te behalen. 

Shop Marc Inbane Natural Tanning Spray voor het gelaat, altijd met de Kabuki kwast om een mooi egaal resulaat te behalen.

Profiteer van de mooie sets, speciaal voor jou samengesteld, compleet en voordelig.

© 2016 - 2018 dzain.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel